Rólam

Üdvözöllek, Tamcsu Erika vagyok. Kérlek, görgess lejjebb és tudj meg többet rólam!

Minősített személyi edző

Ha nőként szeretnél újra formába kerülni, erősebb lenni,  állóképességedet növelni, vagy csak fogyni, személyi edzőként segítek, hogy elérd célodat!

Ki vagyok és miért csinálom?

Hivatás

Mindig is imádtam mozogni, nyugodtan mondhatom, hogy életem a testmozgással szorosan összefonódott, így a sport az évek alatt hamar a hobbimmá, később pedig munkámmá vagy még inkább a hivatásommá vált.

Segítség és motiváció

Talán nagy szavaknak tűnnek ezek elsőre, de hidd el, hogy határozott céllal és akarattal mindez lehetséges, egészen biztos vagyok benne, hogy neked is sikerülni fog! Ezen az úton együtt megyünk, ahol az edzések mellett motivációval is segítek neked minden nap.

Cél

A célom mindig is az volt, hogy megszerettessem a mozgást mindenkivel, megtanítsam az embereket edzeni, és ráébresszem őket arra, hogy sohasem késő elkezdeni mozogni, a régi, berögzött, káros szokásokat elhagyni, életmódot váltani, fogyni, aktívabb és egészségesebb életet élni és teljesen új emberként a tükörbe nézni reggel.

Mit mondanak a tanítványok?

Az évek során személyi edzőként kortól és fittségi szinttől függetlenül nagyon sok nőnek segítettem már megvalósítani céljait. Nézd meg, hogy kinek segítettem már, ők mennyire elégedettek és mit mondtak rólam!

Erika nagyon pörgős, jó edzéseket tart, egyszerűen imádom!😘 Két hónapja járok hozzá, ez idő alatt sokkal erősebb lettem és mások is észreveszik a változást.💪

Niki

Erikára az interneten találtam rá, most már hetente többször járok hozzá edzésre.  Azóta sokkal tudatosabban élek, és sikerült leadnom néhány kilót is.😘

Manyi

Sokat dolgozom, ezért online edzést kerestem, így találtam meg az oldalt és Erikát. Az edzések jók, változatosak, Erika pedig nagyon motiváló.🙂

Gabica

Csatlakozz te is!

Csatlakozz a Facebook csoportunkhoz, ahol egy lelkes közösség vár!